Народни посланици

Демократски народни савез
Козарска Дубица
Заједно за БиХ
Нови Град
ПДП РС -Младен Иванић
Козарска Дубица
Српска демократска странка-(СДС-СРСРС-СРС)
Требиње
ПДП РС -Младен Иванић
Бијељина
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Милићи
ПДП РС -Младен Иванић
Шековићи
Српска демократска странка-(СДС-СРСРС-СРС)
Котор Варош
Демократски народни савез
Добој
Бијељина
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Дервента
Демократски народни савез
Приједор
НДП Драган Чавић - НС-СНС-Слобода
Бања Лука
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Станари
Српска демократска странка-(СДС-СРСРС-СРС)
Пале
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Бијељина
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Зворник
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Зворник
Српска демократска странка-(СДС-СРСРС-СРС)
Прњавор
Српска демократска странка-(СДС-СРСРС-СРС)
Бијељина
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Мркоњић Град
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Требиње
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Бања Лука
НДП Драган Чавић - НС-СНС-Слобода
Бања Лука
ПДП РС -Младен Иванић
Градишка
Српска демократска странка-(СДС-СРСРС-СРС)
Бања Лука
Демократски народни савез
ПДП РС -Младен Иванић
ПДП РС -Младен Иванић
Демократски народни савез
Савез независних социјалдемократа - СНСД
НДП Драган Чавић - НС-СНС-Слобода
Социјалистичка партија
Заједно за БиХ
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Социјалистичка партија
ПДП РС -Младен Иванић
Демократски народни савез
Самостални посланик
Српска демократска странка-(СДС-СРСРС-СРС)
Српска демократска странка-(СДС-СРСРС-СРС)
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Савез независних социјалдемократа - СНСД
ПДП РС -Младен Иванић
Заједно за БиХ
Српска демократска странка-(СДС-СРСРС-СРС)
Српска демократска странка-(СДС-СРСРС-СРС)
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Српска демократска странка-(СДС-СРСРС-СРС)
ПДП РС -Младен Иванић
Самостални посланик
Социјалистичка партија
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Уједињена Српска
Заједно за БиХ
Уједињена Српска
Демократски народни савез
Српска демократска странка-(СДС-СРСРС-СРС)
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Демократски народни савез
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Уједињена Српска
НДП Драган Чавић - НС-СНС-Слобода
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Српска демократска странка-(СДС-СРСРС-СРС)
Самостални посланик
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Социјалистичка партија
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Социјалистичка партија
Социјалистичка партија
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Социјалистичка партија