Народни посланици

Демократски народни савез
Сарајево
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Добој
Социјалистичка партија
Бања Лука
Заједно за БиХ
Сребреница
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Лакташи
Српска демократска странка-(СДС-СРСРС-СРС)
Требиње
Самостални посланик
Бања Лука
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Требиње
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Бања Лука
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Станари
Самостални посланик
Бања Лука
ПДП РС -Младен Иванић
Модрича
Српска демократска странка-(СДС-СРСРС-СРС)
Модрича
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Бања Лука
Самостални посланик
Бања Лука
Социјалистичка партија
Бијељина
Демократски народни савез
Градишка
Самостални посланик
Добој
Српска демократска странка-(СДС-СРСРС-СРС)
Самостални посланик
Козарска Дубица
Самостални посланик
Бијељина
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Градишка
Самостални посланик
Бијељина
Самостални посланик
Шековићи
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Бијељина
НДП Драган Чавић - НС-СНС-Слобода
Бања Лука
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Приједор
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Приједор
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Зворник
Демократски народни савез
Приједор
Заједно за БиХ
Осмаци
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Мркоњић Град
Самостални посланик
Лакташи
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Дервента
ПДП РС -Младен Иванић
Бања Лука
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Невесиње
ПДП РС -Младен Иванић
Бања Лука
Самостални посланик
Зворник
Самостални посланик
Бања Лука
ПДП РС -Младен Иванић
Требиње
Самостални посланик
Требиње
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Модрича
Уједињена Српска
Бања Лука
Самостални посланик
Пелагићево
Српска демократска странка-(СДС-СРСРС-СРС)
Прњавор
Самостални посланик
Бијељина
Уједињена Српска
Бања Лука
Самостални посланик
Бања Лука
Самостални посланик
Приједор
ПДП РС -Младен Иванић
Градишка
ПДП РС -Младен Иванић
Бијељина
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Бијељина
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Угљевик
Уједињена Српска
Демократски народни савез
Приједор
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Илиџа
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Власеница
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Бања Лука
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Бања Лука
НДП Драган Чавић - НС-СНС-Слобода
Брчко
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Источно Сарајево
Српска демократска странка-(СДС-СРСРС-СРС)
Требиње
Самостални посланик
Добој
Српска демократска странка-(СДС-СРСРС-СРС)
Котор Варош
Самостални посланик
Бања Лука
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Зворник
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Нова Топола
ПДП РС -Младен Иванић
Козарска Дубица
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Вишеград
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Билећа
ПДП РС -Младен Иванић
Котор Варош
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Градишка
Социјалистичка партија
Модрича
Самостални посланик
Братунац
Заједно за БиХ
Нови Град
Српска демократска странка-(СДС-СРСРС-СРС)
Зворник
Самостални посланик
Добој
Српска демократска странка-(СДС-СРСРС-СРС)
Пале
Самостални посланик
Зворник
Самостални посланик
Фоча
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Бања Лука
Социјалистичка партија
Добој
Српска демократска странка-(СДС-СРСРС-СРС)
Бијељина